PEGAWAI BANK DIROGOL KEJAM OLEH PEMANDU UBER DITEMUI DALAM KEADAAN MENGERIKAN!

Kejam dan tidak berhati perut,itulah kata-kata yang patut ditunjukkan kepada pelaku pembunuhan seorang wanita malang yang dikenali sebagai Dera Dewanti 35.

Mayat berkenan ditemukan pagi semalam kira kira jam 7:00 di area persawahan selatan Waduk Cengklik Desa Ngargorejo jawa tengah,tanpa busana,tangan di ikat ,leher memiliki bekas jerutan,lebih memilukan apabila mulutnya di sumbat seluar dalam.

Menurut hasil siasatan awal, mangsa dipercayai dibunuh dan dirogol ditempat lain sebelum membuang mayatnya di pintu masuk kampung itu.

Pihak polis yang terus mengembangkan siasatan pagi ini,mangsa dilaporkan hilang sejak dua hari lalu,hal itu turut di tuturkan oleh jiran mangsa.namun kehilangan mangsa tidak menimbulkan rasa curiga,kerana sebelum ini Dera diketahui kerap balik kampung untuk menjaga ibunya yang sakit.

Bagaimanapun kepolisian Ngemplak, AKP Rubiyati,berkata kes masih lagi dalam siasatan,pihak mereka juga masih lagi menunggu hasil bedah siasat.

Katanya sehingga kini masih belum ada di buat tangkapan kepada mana-mana individu namun mereka masih lagi meminta keterangan-keterangan dari orang terdekat mangsa yang bekerja di Bank Perkreditan Rakyat.

Sumber : orangkampungkita.com

Loading...

2 Replies to “PEGAWAI BANK DIROGOL KEJAM OLEH PEMANDU UBER DITEMUI DALAM KEADAAN MENGERIKAN!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *